MENU
Menu

Vul nu je Regiodatabank-profiel aan

De Regiodatabank is een praktische ingang om nieuwe klanten, leveranciers en samenwerkingspartners te vinden én om zelf gevonden te worden. Inmiddels zijn vof's en eenmanszaken ook toegevoegd en staan er meer dan 60.000 bedrijven op de Regiodatabank. De gegevens die er nu staan zijn nog vrij basaal, maar die kun je zelf verrijken. Maak dus snel een account aan.

De Provincie Drenthe bundelt informatie over bedrijven in de regio om het makkelijker te maken elkaar te vinden en daarmee Drenthe economisch te versterken. De gegevens in de Regiodatabank komt onder andere uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Aanvullen
Als je je registreert, kun je je bedrijfsprofiel aanvullen met extra relevante informatie, zoals expertise en te delen kennis, maar ook bijvoorbeeld dat je op zoek bent naar personeel. Voeg een video en contactgegevens toe, zodat mogelijke klanten, leveranciers en partners je weten te vinden.

Versterken
Ondernemend Assen en TechHub Assen steunen dit Drents initiatief van harte, ook omdat onze partner Ultraware de software voor dit platform bouwt. Maar wij zien ook dat de Regiodatabank het innovatienetwerk in onze regio nog verder kan versterken.

Kijk snel
Benieuwd wat er over uw bedrijf te vinden is? Kijk snel op de Regiodatabank en maak je profiel compleet. Zo help je jezelf en anderen! En kom je er niet helemaal uit? Check dan de antwoorden op de veelgestelde vragen.

En onze gegevens? Omdat de TechHub geen bedrijf is, vind je ons tussen de ondernemersverenigingen, onderwijsinstellingen en innovatie-hotspots, dus hier.

Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
mede mogelijk gemaakt door
Logo Gemeente Assen
Logo Provincie Drenthe
Privacybeleid