MENU
Menu

Volg de masterclass Smart People - Smart Industry!

Geef je op voor de masterclass Smart People - Smart Industry op donderdag 1 juni van 10.00 - 16.30 uur georganiseerd door Smart Industry Hub Noord. Hieronder lees je meer over de masterclass en het programma.

Vakmanschap en beschikbare arbeidskrachten wordt schaarser. De nieuwe technologie in deze 4e industriële revolutie biedt kansen. De uitdaging waar bedrijven voor staan is hoe je in een bestaande fabriek optimaal gebruik kunt maken van de nieuwe technologie. Wat is nodig om hier stappen in te zetten?

Programma & sprekers

Smart Working en de techniek

Wat zijn de nieuwe fysieke technologieën van industrie 4.0 en welke technologieën gaan het werk van uw medewerkers veranderen? Door Mark Peters van IJssel.

Smart Working en de organisatie

Wat zijn de nieuwe technologieën die meer betrekking hebben op organisatie, informatiestromen en administratie gekoppeld aan de productie? Slimme tools van industrie 4.0. Welke technologieën gaan het werk van uw medewerkers veranderen? Door Marco van Pijkeren van Nimble.

Smart Working en de competenties van de toekomst

Wat zijn de competenties die straks nodig zijn in je bedrijf? Welke competenties worden belangrijker door de verdere digitalisering? Welke technieken worden evidenter en hoe ver is mijn bedrijf daarin qua opleiding en scholing? Deze vragen komen allemaal aan bod, geleid door Marike Peterzon van de Hanze Hogeschool.

Smart Working en de toekomstvisie

Het gaat hier om competenties x techniek – wat zijn de banen van de toekomst? Door Mark PetersMarco van Pijkeren en Marike Peterzon.

Voor wie?

Bij voorkeur een combi van HRM managers en productie leidinggevenden van Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie. Er kunnen maximaal 10 bedrijven aan mee doen, dus meld je snel aan via deze link.

Wat kost het?

Deelname is kosteloos voor noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
mede mogelijk gemaakt door
Logo Gemeente Assen
Logo Provincie Drenthe
Privacybeleid