MENU
Menu

Terugblik Innovatielunch

Op 1 december zat de TechHub-trap bomvol. Ondernemers, bestuurders, studenten en andere geïnteresseerden waren allemaal op de uitnodiging van de tweede Innovatielunch afgekomen. Een informatieve bijeenkomst voor mensen met innovatieplannen en een kijkje in de keuken van interessante innovaties die in het afgelopen seizoen het licht hebben gezien.

Samen met onze partners InnofestOndernemend AssenTT FestivalIk Ben Drents Ondernemer en Gemeente Assen trapten we het nieuwe Innovatieseizoen af. Jan de Morree heette als gastheer iedereen welkom en overhandigde aan Martin Rasker en Bert Jan ten Oever de TechHub-Bartjes. Beide wethouders zagen dat Samen Innoveren Assen echt verder brengt, zowel in economisch perspectief als in het onderwijs en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. "We moeten altijd blijven leren", aldus Ten Oever.

Innovaties
Egbert Swierts van OmniDrones vertelde als keynote-speaker over het succes van zijn drone-onderneming. Innovatieve ondernemers Jarib Keasberry van VRelax, Peter Doorn van BlicVR, Harry Palsma van SimCPR Medical, Frank Manting van Emotion Chair, Joris Koops van Bypoint en de crew van Top Dutch Solar Racing-team pitchten de producten die ze het afgelopen jaar op de markt hebben gebracht of hebben getest tijdens een festival.

Testen op TT Festival
Innofest biedt ondernemers de kans om hun product uitgebreid te testen op de verschillende festivals die er door het jaar heen worden georganiseerd worden. Voordelen zijn bijvoorbeeld de grote aantallen gevarieerde bezoekers en de vergunningen. Wil je je innovatie testen op het TT Festival? Dan kun je je nog aanmelden tot 30 januari.

IBDO
En wil je eens sparren of meer te weten komen over wat Ik Ben Drents Ondernemer voor je kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op via 0592 365 515 of info@ikbendrentsondernemer.nl voor een afspraak.

Een kleine impressie van de Innovatielunch vind je hieronder.
Foto's door Calluna Denkers.

Nog meer foto's door de TechHub.

Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
mede mogelijk gemaakt door
Logo Gemeente Assen
Logo Provincie Drenthe
Privacybeleid