MENU
Menu

Innofest en TT Festival op de koffie!

Heb je een duurzame innovatie en wil je die graag testen op het tofste festival van Assen, het TT Festival? Kom dan op 1 maart naar onze speciale koffie-ochtend die we samen met Ondernemend Assen organiseren. Het TT Festival en Innofest zijn dan aanwezig om je alles te vertellen over de mogelijkheden.

Het TT Festival staat gepland op 18 t/m 26 juni. Negen dagen waarop je je idee of prototype kunt testen bij een groot en gevarieerd publiek. Innofest heeft ruime ervaring met het opzetten van succesvolle testen en begeleid je in het proces. Zij nemen ook de kosten voor de productie voor hun rekening.

E-motion Chair
Ook zijn studenten van de Hanzehogeschool Groningen met hun E-Motion Chair aanwezig. E-motion chair is een stoelkussen met slimme sensoren die ongemak, stress en andere factoren bij demente ouderen herkennen die kunnen wijzen op een hulpbehoefte. De studenten hebben de E-motion Chair getest in januari tijdens Eurosonic 2022 en kunnen je daar alles over vertellen.

Wees welkom
Kom dus met al je vragen en ideeën op de koffie, leg vrijblijvend contact of meld je meteen aan! Na de aanmelding volgt een screening en een voorbereidingstraject, waarin je altijd nog kan besluiten definitief mee te doen. De uiterste inschrijfdatum is 7 maart.

Laat deze kans niet liggen en schuif op 1 maart om 10.00 uur aan bij de koffie-ochtend van TechHub Assen en Ondernemend Assen. Heel graag tot dan!

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel meer weten over de mogelijkheden? Check dan de site van Innofest.

Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
mede mogelijk gemaakt door
Logo Gemeente Assen
Logo Provincie Drenthe
Privacybeleid