MENU
Menu

Onze bewoners

EvoLab

Het EvoLab ontwikkelt innovaties en bedenkt slimme oplossingen die leiden tot meer tijd voor zorg, begeleiding en aandacht voor bewoners en cliënten bij Vanboeijen, een stichting die mensen met een vaak ernstige verstandelijke beperking ondersteunt in wonen, werken, dagbesteding en vrije tijd.
Website
Pilot on Demand Frank Staats

Cosinuss

Sinuss is een speciaalzaak voor professionele elektronica en techniek, gevestigd in Assen. Daarnaast hebben ze een nog uitgebreider assortiment in hun webwinkel.
Website
Pilot on Demand Frank Staats

Education Warehouse

Stichting Education Warehouse is een leer-werkbedrijf dat de ontwikkeling van de kinderopvang en het onderwijs ondersteunt door uitwisseling te faciliteren en samen overzicht en inzicht te creëren.
Website
Pilot on Demand Frank Staats

TechGilde Assen

Negen bedrijven uit de regio hebben zich verenigd in het TechGilde. Dit is een club van jonge en meer ervaren ondernemers die innovatie in hun DNA hebben en een passie hebben voor vooruitgang. Door elkaars kennis te gebruiken en met elkaar mee te denken, willen ze zichzelf en elkaar versterken.
Website
Pilot on Demand Frank Staats

Ondernemend Assen

Ondernemend Assen is mede-initiatiefnemer van TechHub Assen en zorgt voor een collectieve en duurzame aanpak voor Asser ondernemers. Zij biedt haar leden een platform voor onderlinge ontmoeting en zakendoen, kennisdeling en gezamenlijke inkoop van producten en diensten.
Website
Pilot on Demand Frank Staats

Drenthe College

Drenthe College heeft als mede-initiatiefnemer van TechHub Assen een aantal opleidingen hier ondergebracht. Het gaat om het Practoraat Zorg & (Sensor)Technologie en de nieuwe mbo4-combinatieopleiding ICT Werktuigbouw, elektrotechniek & installatietechniek (WEI). Daarvoor hebben ze hun eigen labruimte ingericht die design learning in de breedte ondersteunt.
Website
Pilot on Demand Frank Staats

Hanzehogeschool Groningen

Ook Hanzehogeschool Groningen is mede-initiatiefnemer en heeft het lectoraat Sensors & Smart Systems en de Master Smart Systems Engineering en onderdelen van de Bachelor Elektrotechniek ondergebracht bij TechHub Assen.
Website
Pilot on Demand Frank Staats
Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
Logo Gemeente Assen
Privacybeleid