MENU
Menu

Innovatielandschap

Ondernemers hebben sterke behoefte andere ondernemers te ontmoeten die ook met technologievraagstukken bezig zijn. Dat kan binnen de eigen branche zijn, maar zeker ook branche-overschrijdend; de crossovers. Ontmoetingen leiden tot nieuwe combinaties van bedrijven die elkaar stimuleren en zo samen tot technologische innovatie komen. Binnen de TechHub werken de bedrijven samen aan een stevig netwerk, door verbinding te zoeken bij bestaande relevante netwerken en kennis- en innovatie-omgevingen.  

Naast Ondernemend Assen als bedrijvenvereniging, zijn er momenteel al tien bedrijven, die samenwerkingsintenties hebben ondertekend voor de komende vier jaar De bedrijven zijn: Idee101, DBO Energie, Pilot on Demand, Resato, Hellenthal Studios, Cedel, Ultraware, Assen Installatietechniek, Cosinuss en Turtle Creations. De verwachting is dat het hier niet bij blijft en dat de komende jaren nog tientallen bedrijven gaan aansluiten.

Elke partner brengt zijn eigen relevante netwerk mee. De verkregen kennis uit de TechHub wordt open gedeeld en relevante ervaringen uitgewisseld. Dat kan fysiek, maar ook online, op het platform dat gecreërd wordt. Gebruikers kunnen daar naast kennisdeling ook terecht om contacten te leggen met partners en klanten. Fora zorgen voor verdere thematische verdieping van technologie(gerelateerde) onderwerpen.

Op deze manier wordt de gedeelde kennis binnen het netwerk steeds groter, wat de voedingsbodem voor innovatie alleen maar verstevigt.Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
Logo Gemeente Assen
Privacybeleid