MENU
Menu

Innovatielandschap

Ondernemers hebben sterke behoefte andere ondernemers te ontmoeten die ook met technologievraagstukken bezig zijn. Dat kan binnen de eigen branche zijn, maar zeker ook branche-overschrijdend; de crossovers. Ontmoetingen leiden tot nieuwe combinaties van bedrijven die elkaar stimuleren en zo samen tot technologische innovatie komen. Binnen de TechHub werken de bedrijven samen aan een stevig netwerk, door verbinding te zoeken bij bestaande relevante netwerken en kennis- en innovatie-omgevingen.  

Naast Ondernemend Assen als bedrijvenvereniging, hebben we met een mooi aantal bedrijven samenwerkingsintenties ondertekend voor de komende vier jaar. De verwachting is dat het hier niet bij blijft en dat de komende jaren nog tientallen bedrijven gaan aansluiten. Elke partner brengt zijn eigen relevante netwerk mee en door ontmoeting te stimuleren, ontstaan er mooie nieuwe samenwerkingen. Sommige bedrijven zijn inmiddels ook in de TechHub gevestigd.

Daarnaast proberen we, bijvoorbeeld bij evenementen, zoveel mogelijk een koppeling te maken tussen de bedrijven en de studenten van de Hanzehogeschool Groningen en het Drenthe College. Op die manier ontstaat een prettige kruisbestuiving van toekomstige technici en de ondernemerswereld.

Onze 'bewoners' en partners.Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
mede mogelijk gemaakt door
Logo Gemeente Assen
Logo Provincie Drenthe
Privacybeleid