MENU
Menu

IBDO2.0, goed nieuws voor Drentse ondernemers

Sinds 8 februari zijn alle 12 Drentse gemeenten, de gemeente Hardenberg, NHL Stenden Hogeschool, Hanzehogeschool Groningen, Drenthe College, Alfa-college en VNO-NCW/ MKB Noord officieel partner van het programma Ik Ben Drents Ondernemer (IBDO). Dankzij deze bredere samenwerking, worden ondernemers in Drenthe nog beter ondersteund.

TechHub Assen heeft mede vormgegeven aan IBDO2.0 om de verbinding tussen IBDO en de kennisinstellingen goed te regelen. IBDO wordt een belangrijk eerstelijnskanaal voor TechHub om projecten in samenwerking met regionale ondernemers en met studenten tot stand te brengen. Omgekeerd kan het zijn dat contacten uit ons netwerk worden doorgesluisd naar de IBDO-adviseurs.

TechHub Assen was ook aanwezig bij de start van IBDO2.0

Loket
Door de toevoeging van de verschillende partijen, wordt er (nog) meer ingezet op onderwerpen als digitalisering, impact ondernemen en de overgang van de huidige naar de groene economie. Een andere wijziging is één gezamenlijk loket waar de ondernemer terecht kan. Ook wordt er breder samengewerkt waardoor de activiteiten, kennis en advisering voor de ondernemer gebundeld en effectiever zijn.

Meer informatie
Het programma Ik Ben Drents Ondernemer wordt verder doorontwikkeld zodat deze kan blijven voldoen aan de wensen van de ondernemer. De activiteiten vinden plaats in Drenthe en de Dutch TechZone regio. Het loket is bereikbaar via info@ikbendrentsondernemer.nl of 0592 365 515. Meer informatie is te vinden op www.ikbendrentsondernemer.nl.

Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
mede mogelijk gemaakt door
Logo Gemeente Assen
Logo Provincie Drenthe
Privacybeleid