MENU
Menu

Digitaliseringsvoucher Drenthe verlengd

De subsidieregeling Digitaliseringsvoucher Drenthe wordt verlengd. Vanaf 2 januari 2023 komt er extra budget beschikbaar via de website van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

De Digitaliseringsvoucher Drenthe is bedoeld om Drentse mkb-ondernemers te ondersteunen bij het digitaliseren van hun bedrijf. Een voucher kan worden aangevraagd voor de aanschaf van nieuwe producten, processen en diensten bij een externe leverancier. Ook kan het worden ingezet om bestaande producten, diensten of processen te verbeteren door het toepassen van digitalisering. Voorbeelden zijn het opzetten of verbeteren van een webshop, het koppelen van een webshop aan de voorraadadministratie of het laten uitvoeren van een scan om de digitale veiligheid van een onderneming te verbeteren.

Laagdrempelige subsidie
De Digitaliseringsvoucher Drenthe is een subsidie van minimaal €1.500,- en maximaal €3.000,-. Ondernemers kunnen subsidie ontvangen tot 50% van de totale kosten van hun project. Op het moment van aanvragen moet de organisatie een fysieke vestiging in Drenthe hebben. De activiteit waarvoor de subsidie wordt aangevraagd, moet bijdragen aan behoud of vergroten van omzet of winst, of het verbeteren van het digitale bereik of weerbaarheid. De voucherregeling wordt uitgevoerd door het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Meer informatie:
Subsidieregeling Digitaliseringsvoucher Drenthe wordt verlengd - Provincie Drenthe
Digitaliseringsvoucher Drenthe 2022 | SNN

Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
mede mogelijk gemaakt door
Logo Gemeente Assen
Logo Provincie Drenthe
Privacybeleid