MENU
Menu

Career Event koppelt talent en bedrijven in business, tech en ICT

Op 14 oktober organiseren wij samen met NHL Stenden en de Hanzehogeschool Groningen het onlline Career event Meet Your Future in Business, Tech & ICT. Een virtuele banenmarkt waar talent kennis maakt met werkgevers uit de noordelijke provincies.

Het Career event is gratis toegankelijk voor zowel talent als organisaties. Studenten, expats en starters kunnen workshops volgen, luisteren naar presentaties of over de virtuele beursvloer lopen en met potentiële werkgevers in gesprek. In het programma komen inspirerende sprekers aan het woord, zoals Bart Rietveld van DSM en ook Easytoys, marktleider in seksspeeltje en hoofdsponsor van FC Emmen is van de partij.

Bij het Career event hoort een app, waarmee vanaf twee weken voor het event afspraken voor 1-op-1 gesprekken kunnen worden gemaakt. Deelnemende bedrijven krijgen een booth op de virtuele beursvloer, waar vacatures worden gepresenteerd en  bezoekers een kijkje kunnen nemen. Bedrijven kunnen ook upgraden naar een premium pakket, voor meer zichtbaarheid in de lobby, bedrijfspresentaties en een virtuele booth in de huisstijl.

Zowel bezoekers als bedrijven kunnen zich vanaf nu aanmelden via https://web.careerevent.eu.

Techhub Assen is een initiatief van
mede mogelijk gemaakt door
Logo Ondernemend Assen
Logo Hanzehogeschool Groningen
Logo Drenthe College
mede mogelijk gemaakt door
Logo Gemeente Assen
Logo Provincie Drenthe
Privacybeleid